Op kamers

Ik had er voor gezorgd dat Barbara, ondanks de woningnood onder studenten in Leiden, toch een grote ruime zolderetage met een groot balkon te pakken kreeg. De topetage was boven een erotiekcentrum ( winkel,bios, en massagesalon ) van een vriend van mij. Ik was bang dat de huur van 800,- per maand onbetaalbaar voor haar zou zijn. Maar daar had ze haar eigen manier van onderhandelen voor. Die vriend van mij had al laten doorschemeren dat er heel veel gegadigden waren, en de bezichtingen al afgerond waren, maar als ik iets leuks kon regelen konden we als laatste komen kijken. Ik belde Barbara en vertelde haar van dit kleine kansje op woonruimte…. Even later pikte ik haar op en vertrokken we naar leiden.

Onderweg vroeg ze mij even bij een tankstation te stoppen en ze keek geil en hoerig uit haar ogen, wat ik zo goed herkende van haar moeder. Ik kijk haar na en even ging de gedachte door mijn hoofd dat haar kansen in dat joggingpak nou niet echt stimulerend zijn en kansverhogend om de kamer te scoren.

Net toen ik mij afvroeg wat ze in godsnaam aan het doen was trok een geil wijf mijn aandacht. Het was Barbara die lachend op mij af kwam. Een klein wit topje trok bij elke stap de aandacht, en het rode geruite plooirokje dwarrelde bij elke stap om haar heupen, en kon geen centimeter korter zo te zien. Lachend gaat ze naast mij voorin zitten, en als ze mij aankijkt straalt de geiligheid van haar kop af! Vuurrode lippen,porno wimpers en hoerig zware make up maken het plaatje compleet. Nou nou,je gaat er wel voor zo te zien! Dat heb ik wel bij mama gezien! Ik deed net of ik niks door had, maar 3 x promotie in een half jaar… en snel omkleden als ze een klant over moest halen….dure leren laarzen en mini rokjes…en 1 x toen ik niet thuis zou zijn en stil in bed lag kon ik op het balkon door een gordijn spleet zien dat alle 2 de directeuren haar snoeihard afneukten. En als beloning kreeg ze dezelfde week een auto van de zaak……wist jij dat ook allemaal Gio? En ze keek mij vragend aan ondertussen dwars draaiend op haar stoel. Je moeder durft het niet toe te geven Barbara! Ik geil daar op en hoe hoeriger en sletterig des te beter! Van mij mag ze alles,maar ze is stiekum. Ik was haar een x kwijt op een sexfeest en kon haar niet vinden. Alleen de playground kon ik als man niet in. Daar had ze dus vrij spel. Tot ik mee naar binnen kon lopen met een single vrouw en haar wijdbeens in de sling zag liggen. De ene na de andere gast kon haar vol spuiten. Ik heb ongemerkt haar jurkje mee gepikt toen, waardoor ze alleen nog haar zwarte laklaarzen had. Half uur later kwam ze dronken en afgeneukt weer bij mij aan de bar staan. Het zaad droop uit haar kut en langs haar benen. Maar ze heeft het nooit verteld. Dus ik ben op de hoogte Barbara… ik durf te wedden… en wijs op haar rokje….ik draag net als mama nooit ondergoed, maar dat wist je toch? Plagend tilt Barbara het rokje op en een strak en kaal kutje komt te voorschijn. Dat is zo fijn aan hoe wij met elkaar omgaan; bij jou mag en kan bijna alles! Ik wilde eerst weg gaan in dat zwarte leren jurkje met open achterkant maar toen werd mama boos. Maar vorige week laat stapte ze wel zo in een taxi…