In de trein

Ik liep naar het station. Ik moest flink doorlopen, anders miste ik mijn trein. Toen ik op het station aankwam, kwam mijn trein net binnen rijden. Het was zo’n Duitse trein, met van de aparte coupe’s. Ik liep door het gangpad opzoek naar een leg coupe. Bijna alle coupe’s waren bezet. Toen kwam ik bij een coupe waar een vrouw alleen in zat. Ik ging de coupe binnen zei de vrouw gedag en ging tegenover haar zitten. Ik pakte mijn boek en begon te lezen. Ik keek over mijn boek naar de vrouw die naar buiten zat te kijken. Ze was niet zo jong meer, ik schatte achter in de veertig. Ze was goed gekleed, een zwarte rok en witte blouse en haar in nylons gestoken bennen mochten gezien worden. Ik weet niet hoe het kwam maar ik werd op eens opgewonden. De trein reed rustig van het perron weg toen de conducteur binnen stapte. Hij controleerde onze kaartjes en vertrok weer. De vrouw vroeg aan me waar ik naar toe ging.Ik zei haar dat ik naar Amsterdam ging. De vrouw vertelde dat ze heel erg moe was en waarschijnlijk in slaap zou vallen en vroeg of ik haar bij Amsterdam dan wakker wou maken. Natuurlijk, zei ik haar. Ze knikte nog eens vriendelijk en sloot haar ogen.

Na vijf minuten was ik er van overtuigd dat ze sliep. Ik lag mijn boek opzij en keek naar de vrouw. Toen ik naar de zwarte lakpumps keek en de hoge hakken zag voelde ik mijn pik in mijn broek zwellen. Langzaam gingen mijn ogen omhoog, langs haar enkels tot aan haar knie, waarna de mooie benen onder haar rok verdwenen. Ik wilde meer zien, ja wat zou ik graag onder het rokje kijken hoe die benen verder gingen. De vrouw was wat onderuit gaan zitten en ik liet me ook een stukje onderuit zakken. Haar voeten stonden netjes naast elkaar en ik liet mezelf nog iets onderuit zakken zodat ik met mijn voeten bij haar voeten kon komen. Heel zachtjes drukte ik de punt van mijn schoen tegen haar voet.Ze reageerde niet en bleef rustig door slapen. Ik drukte nu wat harder en ze reageerde nog steeds niet. Nu duwde ik mijn voet tussen haar voeten en heel langzaam drukte ik haar ene voet iets opzij. Langzaam schoof haar voet opzij terwijl ze rustig door sliep. Steeds een klein stukje verder schoof ik haar voet opzij en ik zag hoe haar knieën ook een stukje van elkaar ging en ik zag al een stukje van de binnenkant van haar benen. Jemig, wat was dit geil zeg, mijn pik was nu stokstijf. Opeens bewoog ze en ik trok snel mijn voet terug en pakte mijn boek en deed alsof ik zat te lezen. Maar ze bleef rustig ademend slapen. Ik lag mijn boek weer opzij en zag dat ze nog iets verder onderuit gezakt was. Haar rokje was iets omhoog gekropen en ik zag al het begin van haar dijen. Ik wilde meer, ja ik moest haar slipje zien. Ik drukte weer voorzichtig mijn voet tegen gaar voet.Toen ik haar voet net weer een stukje verder had gedrukt merkte ik dat de trein vaart minderde. Shit, station Leiden, als ze nu maar niet wakker werd.De trein stopte en er liepen mensen door het gangpad. Gelukkig, er kwam niemand onze coupe in. De trein trok langzaam op.