Lang verwacht, nooit gedacht

Al langere tijd fantaseerde ik over een ervaring met mannen. Ervaringen met vrouwen had ik wel. Maar een ervaring met een mannen, daar geilde en fantaseerde ik vooral over. Ik ben een slank-atletisch gebouwde jongen, eind 20 en met een royaal aantal tatoeages. In sauna’s of op naaktstranden zie ik de mannen en vrouwen altijd wel even omkijken. Speel regelmatig met mijn kontje en kom daarna vaak intens klaar.

Enfin,.. op een dag dat ik mezelf voorbereid had op een intense klaarkom sessie na het anaal bespelen van mijn kontje, waar ik net mee gestart was, bedacht ik om de stoute schoenen aan te trekken. Ik kreeg het idee naar een naaktstrand heen te gaan. Het was een mooie na-zomerdag, vrij van werk en verplichtingen. Aangekomen op de parkeerplaats was het nog vrij druk en zocht ik een plekje op het naakt strand. In de zon, liep ik naar een geschikt rustig plekje toe. De mannen en vrouwen die ik passeerde keken me na. Ik was nog gekleed en toen ik een voor mij geschikt plekje gevonden had, ontdeed ik me van mijn korte broekje en shirt. Waarna ik alleen nog in mijn string stond. Even liggen met string aan, zodat de aftekening ervan zich op mijn billen brand.

Ik merkte dat ik opgewonden werd van het idee dat ik bekeken werd, alsof mannen mijn string met hun ogen wilden uittrekken. Wat zij niet wisten is dat onder dat naadje van de string een perfect gespoeld kontje zat. Die ik kort ervoor thuis nog gevingerd had en met een dildo bewerkt had.
Ik begon me comfortabel te voelen met het idee en genoot van de zon op mijn lijf, de langslopende mannen en vrouwen die hun blikken even op mij neersloegen en trok mijn stringetje uit.
Na een poosje kwam een man langslopen en bleef even staan, boven mij. Hij was een stuk ouder en had een vrij grote, ietwat stijve pik. Hij vroeg terwijl ik op mijn buik lag en met mijn kontje zijn kant op of hij bij mij mocht komen zitten. Ik ging overeind zitten, omdat ik tegen de zon in kijken moest. Hierdoor kwam ik op dezelfde hoogte met mijn mond als dat zijn pik was. Dit leek hem op te winden want zijn pik groeide ervan. Er zat hooguit 10 cm tussen mijn mond en zijn eikel.
Hij herhaalde zijn vraag en ik gaf aan dat het goed was, kom maar zitten.

De man leek rond de 60 jaar en vertelde hier vaker te komen met meerdere vrienden van hem. Hij wees naar een plek, beschutter, waar meerdere mannen en een aantal vrouwen zaten. Allemaal van zijn leeftijd. We spraken even over wat dingen en rookten samen een sigaretje. Ik besloot weer te gaan liggen, want de zon bleef daartoe uitlokken. Ik voelde dat hij mijn lijf flink bekeek en zijn hand kwam in de buurt van mijn billen. Er waren nog mensen in de buurt waardoor hij aarzelde..
Het werd het eind van de middag en waarna er al veel mensen vertrokken van het strand, werd het langzaam rustiger. Zijn vrienden zaten er nog en hadden veel plezier. Verderop zaten her en der nog wat mensen.